Select your Top Menu from wp menus

Culisele afacerii imobiliare Voronin – Plahotniuc / Investigație RISE

Sediul de lux al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) are un nou proprietar, iar beneficiarul real se ascunde în paradisul fiscal din Belize. Asta după ce, ani la rând, fostul șef de stat și lider de partid Vladimir Voronin a declarat că imobilul va fi vândut „când vor crește prețurile și va trece criza”.

RISE Moldova a aflat că beneficiarul din Belize este reprezentat în Republica Moldova de un personaj-cheie din anturajul oligarhului Vladimir Plahotniuc. În afacere a fost implicată și o persoană judecată pentru deținere de droguri, care a fost însă amnistiată cu o lună înainte de tranzacția imobiliară.

Oleg Reidman, deputat comunist și secretarul comitetului central al PCRM, ne-a confirmat tranzacția imobiliară. Acesta ne-a spus că imobilul de lux a fost vândut „persoanei care a finanțat construcția lui”, fără a oferi mai multe detalii.

mai multe pe rise.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/culisele-afacerii-imobiliare-voronin-plahotniuc-investigatie-rise/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19