Select your Top Menu from wp menus

Compensații pentru victimele represiunilor politice, inclusiv la Orhei

Peste 17,8 mii de lei vor fi alocate pentru pentru achitarea compensației unei persoane din raionul Orhei care a fost supusă represiunilor politice, fiind vorba de o tranșă unică care este achitată persoanei care a atins 75 de ani.
Compensația face parte din suma totală de peste peste 2,45 milioane lei pentru 16 beneficiari din 10 localități ale Republicii.
Anual, Guvernul achită compensații care acoperă valoarea averii confiscate, naționalizate sau scoase în orice mod din posesia victimelor reabilitate ale represiunilor politice. Potrivit cadrului legal, plata compensațiilor poate fi efectuată pe o perioadă de până la trei ani, dacă valoarea bunurilor deposedate este mai mică de 200 mii de lei, şi pe o perioadă de până la cinci ani, dacă valoare bunurilor depășește această sumă. În perioada represiunilor staliniste, din părțile Orheiului au fost deportate câteva mii de persoane.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/compensatii-pentru-victimele-represiunilor-politice-inclusiv-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19