Select your Top Menu from wp menus

Liderii mondiali cu înclinații sexuale perverse

„Ploaie de aur”, sex-camerista, „bunga-bunga” colegi microbophobi – Trump nu este singurul printre președinți și dictatori, despre comportamentul sexual ciudat al cărora circulă zvonuri, „- scrie editorialista The Daily Beast, Erin Gloria Ryan.

La începutul acestei săptămâni, BuzzFeed și CNN au publicat versiuni ale unui dosar neverificat. Pe lângă altele, „dosarul susține că președintele american ales s-a distrat cu jocuri cu urină, împreună cu prostituate din Rusia, că există un film, iar Vladimir Puţin deține această înregistrare, pentru a-l influența pe Trump”,  se spune în articol.

De partea cealaltă, Trump a declarat că dosarul  este” o noutate falsă ” și, în plus, el n-ar plăti prostituatele pentru ca ele să se urineze una pe alta într-un hotel, deoarece el este microphob și știe că în hoteluri exista camere video” transmite autoarea, care menţionează că astfel de gânduri îngrijorează, mai ales atunci când sunt expuse de proprietarul mai multor hoteluri. „

Trump  nu este singurul despre care circulă astfel de yvonuri. În istorie nu e uşor de găsit lideri  fără „schelete în dulap”, mai ales dacă aceştia au apucături despotice. „Între dictatori și sex pervers există  armonie, aşa cum e armonie între Rusia și șantaj”, – spune jurnalista.

De exemplu, dictatorul ugandez Idi Amin, care, potrivit unor versiuni, a fost responsabil pentru moartea a 400 de mii. Omul a avut 25 de copii cu cinci neveste. Potrivit unor zvonuri, el a avut, de asemenea, 33 de amante, care i-au adus alţi 34 de copii.

Premierul italian Berlusconi „a fost acuzat de incitare la relații sexuale a unei minore – prostituată marocană în vârstă de 17 ani, cu numele de scenă Ruby Rubakuori „, se spune în articol. Mai târziu, alte acuzații au ieşit la suprafață , inclusiv o versiune ca Berlusconi și alte câteva figuri de bărbați italieni proeminenţi adesea aranjau partide de sex cu cu profesioniste din industria sexului de clasă mondială „, scrie autoarea.

„În 2013, valetul lui Muammar Gaddafi dezvăluia că dictatorul libian a fost patologic dependent pe” viagra „și a fost aproape permanent antrenat în partide de sex. „Într-o carte despre dictator scrie că Gaddafi  ţinea aproape fete de vârsta şcolara , ca sclave sexuale, molesta băieți mici și acosta soțiile diplomaţilor străini,” – susţine Ryan.

Adolf Hitler a fost microbophob. „Spre deosebire de preşedintele nostru ales, el, potrivit unor rapoarte, evita contactul sexual, pentru că se temea să nu se molipsească Potrivit unor zvonuri, organele lui genitale erau fost deformate, deși nu este clar de unde cineva putea să ştie asta, în timp ce organul respective şi aşa arata ciudat. „- spune jurnalistul.

„Și să nu uităm de liderul rus, Vladimir Puţin, a cărui viață personală este învăluită în mister, dar este înconjurata de un halou de zvonuri. El a avut o soție, cu care a avut doi copii, dar apoi ea ,timp de mulți ani, nu a mai apărut în public. Mulți au crezut că este moartă , până când ea a apărut brusc pentru puţin timp şi a divorţat cu Puţin. În timp ce ea ar fi respirat aer curat în peisajul rural rus, Puţin s-ar fi împrietenit cu o fostă gimnasta, pe care a cunoscut când ea era o adolescentă, . Potrivit unor zvonuri, cei doi au trei copii, iar în ultimul an, Page Six a sugerat că Puţin are o nouă iubită – o fată în vârstă de 23 de ani, care abia absolvind liceul a pozat pentru un calendar sexy către ziua de naștere a lui Puţin, când am avut tocmai a absolvit.

Autoarea constată că, dacă zvonurile despre Puţin sau Amin consolidează imaginea lor de „bărbaţi adevărați”, atunci e puţin probabil că zvonul de mai sus cu privire la Trump să aibă un efect identic. „Deși dosarul lui Trump conține puține informații care ar putea fi verificate, “ putoarea urinei se evaporă greu după ce s-a îmbibat în saltea sau reputație. Dar putea fi mult mai rău. Cel puțin, nimeni nu speculează că e ceva în neregulă cu penisul lui. Nu încă „, conchide autoarea.