Select your Top Menu from wp menus

Unele sectoare de drum rămân blocate

Mai multe sectoare de drum din ţară rămân blocate de zăpadă. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor anunţă că două dintre cele patru sectoare sunt blocate de vineri, iar noaptea trecută circulația a fost oprită pe încă două porţiuni de drum din sudul ţării.

Este vorba despre sectoarele Ciumai-Burlăceni şi Vulcăneşti-Slobozia Mare de pe traseul Chişinău-Cimişlia-Vulcăneşti-Giurgiuleşti, care rămân blocate şi la această oră. Sunt blocate și porțiunile de drum între kilometrii 46-50 pe traseul Ceadîr-Lunga-Comrat-Cantemir şi între kilometrii 13-14 pe drumul Basarabeasca-Comrat.

La fel, rămân impracticabile mai multe drumuri locale: drumul de acces spre localitatea Baccealia din raionul Căușeni, drumul care face conexiunea între localitățile Ucrainca-Zviozdovca-Tocuz-Sălcuța din acelaşi raion, drumul de acces spre localitatea Gaidar din raionul Ceadîr-Lunga, drumul de acces spre Vișniovca-Baimaclia, Gotești-Tartaul, Gotești-Doina-Kioselia din raionul Cantemir.

Ofițerul de presă al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a declarat pentru IPN că la această oră mai sunt menţinute restricţii de circulaţie pentru posturile vamale Ceadîr-Lunga 1, Ceadîr-Lunga 2, Vulcăneşti şi Cişmichioi din cauza blocării căilor de acces pe teritoriul Ucrainei. Din cauza formării podurilor de gheață peste râul Nistru posturile vamale de tip debarcader Soroca şi Cosăuţi şi-au sistat activitatea.

Pe parcursul ultimelor trei zile, 13 posturi vamale şi-au restricţionat activitatea din cauza condițiilor nefavorabile. Mai bine de jumătate dintre ele până în această dimineaţă şi-au reluat activitatea.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/unele-sectoare-de-drum-raman-blocate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19