Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele a convocat prima ședință a Consiliului Suprem de Securitate

Preşedintele Igor Dodon a convocat luni, 2 ianuarie, prima şedinţă a Consiliului Suprem de Securitate în componență nouă. Consiliul examinează problema delapidărilor din sectorul financiar-bancar, transmite IPN.

Igor Dodon a solicitat prezentarea informației cu privire la acțiunile întreprinse de CSS pentru prevenirea și stoparea furtului din sectorul financiar-bancar, începând cu 2011 până în prezent. De asemenea președintele a solicitat propuneri cu privire la noua componență a CSS.

Prima iniţiativă legislativă semnată de Igor Dodon în funcţia de preşedinte propune anulare a legii care pune pe seama cetăţenilor rambursarea furturilor din sistemul financiar-bancar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-a-convocat-prima-sedinta-a-consiliului-suprem-de-securitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19