Select your Top Menu from wp menus

În luna decembrie în raionul Orhei erau înregistrate peste 200 de locuri de muncă vacante

În prima decadă a lunii decembrie în raionul Orhei, erau înregistrate 221 de locuri de muncă vacande, potrivit datelor făcute publice de Agenția Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Cifra este mai mai mare decât cea înregistrată la sfârșitul lunii noiembrie, când în raion erau declarate 198 de posturi vacante, dar mai mica decât cea din luna octombrie, când la Orhei se anunța despre 278 de locuri vacante.
Printre ultimele posturi, declarate vacante la Orhei, potrivit datelor ANOFM se numără 6 funcții de dădacă la grădinițele nr.4 și nr 8. Acum câteva săptămâni și S.A. Regia Apa-Canal Orhei anunța că are nevoie de angajați, pentru ca la doar câteva zile în ședința Consiliului Orășenesc să ceară reducerea a 25 de unități, marea parte din acestea – lucrători de rând.La sfârșitul acestui an, potrivit ANOFM , mărimea medie a ajutorului de șomaj în republică era de peste 1345 de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-luna-decembrie-in-raionul-orhei-erau-inregistrate-peste-200-de-locuri-de-munca-vacante/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19