Select your Top Menu from wp menus

Directorul CReDO, Sergiu Ostaf, este noul membru al Consiliului de Integritate

Directorul Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului (CReDO), Sergiu Ostaf, a fost numit în funcţia de membru al Consiliului de Integritate din cadrul Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI), potrivit unei decizii adoptate astăzi de către Parlament, informează MOLDPRES.

Sergiu Ostaf a fost singurul candidat care a participat în cadrul concursului organizat de Comisia juridică, numiri şi imunităţi a Parlamentului, întrucît contracandidatul său, Mircea Tanasov, nu s-a prezentat la interviu.

Pînă în prezent, au fost desemnaţi doar trei dintre cei şapte membri ai Consiliului de Integritate din cadrul ANI. Este vorba despre preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu, şeful Consiliului Superior al Procurorilor, Mircea Roşioru, şi Viorel Furdui, din partea Congresului Autorităţilor Locale.

Consiliul de Integritate este o structură nouă în cadrul ANI, care se va ocupa de elaborarea regulamentelor de numire a preşedintelui şi vicepreşedintelui, dar şi a inspectorilor de integritate.

Mandatul membrilor Consiliului de Integritate este de cinci ani, fără posibilitatea numirii pentru un alt mandat consecutiv.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorul-credo-sergiu-ostaf-este-noul-membru-al-consiliului-de-integritate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19