Select your Top Menu from wp menus

Tineri și tinere din Orhei și Chișinău reținuți pentru o tâlhărie la Zorile

Două fete cu vârstele între 16 și 18 ani și cinci tineri cu vârstele între 16 și 24 de ani, din Orhei și Chișinău, au fost reținuți de poliție pentru o tâlhărie la Zorile.
Incidentul s-a produs în prima decadă a lunii decembrie, iar poliția a fost anunțată de o locuitoare a satului, în vârstă de 54 de ani despre faptul că a fost agresată fizic, iar din casa i-au fost furate mai multe bunuri. Victima a declarat că mai multe persoane, prin forțarea geamului, au pătruns în locuința sa, aplicîndu-i cîteva lovituri în regiunea feței, ulterior, imobilizînd-o la podea. Făptașii au sustras în mod deschis bani în sumă de 2100 lei, un notebook, o verighetă din aur și alte lucruri de preț, cauzîndu-i un prejudiciu material în sumă totală de peste 10 000 de lei.
La sfârșitul săptămânii trecute, oamenii legii au reținut cele 7 pesroane care au comis atacul tâlhăresc.
În urma perchezițiilor, la domiciliile suspecţilor, au fost depistate şi ridicate mai multe bunuri sustrase de la victimă, notebookul şi verigheta din aur, fiind vândute deja de suspecţi.Suspecții și-au recunoscut vina parțial, două persoane au primit arest pentru 30 de zile, ceilalți fiind cercetați în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 8 la 10 ani.