Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu anunță pentru mâine un flash-mob anticorupție în fața Parlamentului

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a anunțat pe pagina sa de pe o rețea de socializare un flash-mob îndreptat contra legii care prevede legalizarea capitalului nedeclarat. Sandu anunță că la ora 9.30 de minute în fața Parlamentului va fi exprimat dezacordul față de adoptarea legii cu privire la amnistia fiscală, prin care corupții vor să-și legalizeze hoțiile.
Miercuri Parlamentul a organizat o dezbatere publică pe tema așa-numitei amnistii fiscale, care joi se află deja pe agenda ședinței plenare. Amnistia, mai precis două proiecte de lege pe tema ștergerii unei părţi din datoriile acumulate până la sfârșitul acestui an de persoane fizice și companii, precum şi a legalizării de bunuri şi capitaluri, a fost inițiată de un grup de deputați ai majorității, între care președintele Parlamentului Andrian Candu. Potrivit Europa Liberă cele mai influente think tank-uri de analiză economică şi juridică de la Chişinău au criticat cu asprime intenţia, mai ales în ceea ce priveşte legalizarea capitalurilor, iar motivele cele mai importante ar fi că, după părerea grupurilor de experţi ai acestor centre, vor profita în primul rând corupţii neprinşi, care, de altfel, nici nu vor mai putea fi prinşi după ce-şi vor legaliza capitalurile şi proprietăţile, plus că vor fi descurajaţi oneştii, adică cei cu afacerile şi proprietăţile la vedere.
Un alt protest va fi organizat vineri de Uniunea Pensionarilor, organizaţie ce susţine că reprezintă interesele majorităţii vârstnicilor din Republica Moldova. Aceasta va picheta vineri, 16 decembrie, sediul Guvernului şi Parlamentului în semn de protest faţă de aprobarea „pe furiş” a reformei pensiilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-anunta-pentru-maine-un-flash-mob-anticoruptie-in-fata-parlamentului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19