Select your Top Menu from wp menus

La spitalul raional din Orhei au fost finalizate lucrările de reconstrucție a rețelelor termice exterioare și instalarea punctelor termice individuale

Membrii comisiei de recepție finală din cadrul ADR Centru, au examinat astăzi finalizarea lucrărilor de construcție la obiectul „Reconstrucția rețelelor termice exterioare, instalarea punctelor termice individuale la I.M.S.P. Spitalul raional Orhei” din cadrul proiectului de Servicii Publice Locale „Creșterea eficienței energetice a spitalului regional Orhei”.
Membrii comisiei au constatat că toate obiecțiile menționate în procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor au fost înlăturate.
În urma proiectului finalizat astăzi au fost executate lucrări de schimbare a 1,5 km de rețelele termice și instalarea a 11 puncte termice.
Proiectul „Creșterea eficienței energetice la spitalul regional Orhei” a început încă în anul 2012. Obiectivul general al acestuia fiind sporirea eficienței energetice a spitalului. Potrivit unui comunicat al ADR Centru, proiectul de Servicii Publice Locale „Creșterea eficienței energetice a spitalului regional Orhei” este implementat de către Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) cu suportul tehnic și financiar al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), iar suma investițiilor în măsurile de eficiență energetică au fost de 6278,30 mii lei pentru etapa I și 10657,80 mii lei preconizați pentru realizarea etapei II în cadrul proiectului.