Select your Top Menu from wp menus

Reacția lui Plahotniuc la acuzațiile lui Proca precum că mâinile oligarhului ”sunt pline de sânge”

O interceptare telefonică a unei discuții care pare a fi dintre killerul Vitalie Proca și fosta sa soție a fost făcută publică de controversatul primar al mun. Bălți, Renato Usatîi. În discuția telefonică, cel care pare a fi Proca îi vorbește femeii despre pericolul pe care îl reprezintă Vladimir Plahotniuc și de ce se teme să semneze documentele prin care ar confirma că nu îl cunoaște personal pe prim-vicepreședinele Partidului Democrat, titrează moldnews.md
Proca spune, la un moment dat, că Vlad Plahotniuc ar avea mâinile pătate de sânge până la coate, iar dacă îi transmite documentul semnat, „după asta ei o să taie și în stânga, și în dreapta”.
Anterior, Usatîi a declarat că Vlad Plahotniuc încearcă să obțină de la Proca o declarație care să confirme că ultimul nu s-a întâlnit niciodată cu prim-vicepreședintele democraților.
Jurnaliștii portalului Antiocoruptie.md l-au contactat pe Vlad Plahotniuc pentru a-i solicita o reacție la acuzațiile din interceptările telefonice. Businessmanul nu a răspuns la niciunul dintre telefoanele sale, dar a expediat un sms: „Нахожусь в пути”.

mai multe pe anticoruptie.md