Select your Top Menu from wp menus

Spre finalul alegerilor, la Orhei au votat cca 1400 de cetățeni români

Cu 10 minute înainte de închiderea secțiilor de votare pentru alegerile parlamentare din România, la Orhei au votat 1390 de cetățeni români.
Potrivit datelor Biroului Electoral Central de la Bucureși, prezența la secția de votare din incinta Școlii de Muzică este una dintre cele mai mari în Republica Moldova, fiind depășită doar la secția de votare din Ialoveni, care se află lângă Chișinău și unde au votat aproape 1700 de cetățeni români.
În total pe republică la cele 35 de secții de votare, s-au prezentat peste 30,5 mii de cetățeni români, fiind cea mai mare cifră de participare a românilor de peste hotarele țării.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/spre-finalul-alegerilor-la-orhei-au-votat-cca-1400-de-cetateni-romani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19