Select your Top Menu from wp menus

Automobil DISTRUS, urcat la Orhei pe postament FOTO

Un automobil,  distrus  în rezultatul unui accident rutier ,  a fost instalat pe un postament la intrare în oraşul Orhei. Automobilul, care este de fapt un  morman de fier distorsionat, a fost ridicat la câţiva metri deasupra solului si se vede de departe chiar şi în timpul nopţii, datorită efectelor reflectorizante.

Acesta este un fel de monument menit să îi facă pe participanţii la trafic mai atenţi şi responsabili, arătându-le care pot fi urmările accidentelor rutiere. Despre aceasta vorbeşte şi textul unui panou din preajmă, pe care e scris “Stop accidentelor. Viaţa are prioritate”.

Monumentul de prevenţie accidentară  a fost instalat vizavi de Gimnaziul Grigore Vieru din cartierul Slobozia-Doamnei, pe drumul de centură a oraşului Orhei. Acţiunea a fost realizată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.

Conform datelor statistice, de la începutul acestui an, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat 2 248 accidente, în care 276 persoane au decedat, iar altele 2 678 au suferit diverse traumatisme.

  • masina avariata orhei montare (3)
  • masina avariata orhei montare (4)
  • masina avariata orhei montare

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/automobil-distrus-urcat-la-orhei-pe-postament-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19