Select your Top Menu from wp menus

Interpretul din Orhei, Pasha Parfeni, EXCLUS din lista pentru “Potcoava de Aur”

Pasha Parfeni nu se mai regăseşte în lista artiştilor care urmau să evolueze la gala concertul din Chişinău „Potcoava de Aur” . Interpretul, care este originar din Orhei, a scris ieri pe o reţea de socializare ca asta i s-ar întâmpla din cauza poziţiei sale antioligarhice şi că excluderea din acesta şi alte concerte se face la indicaţia autorităţilor.

Şi Cătălin Josan, care se afla pe locul unu în lista participanţilor la „Potcoava de Aur” şi care la ediţia din anul trecut a luat trofeul mare, a fost exclus şi nu va ieşi pe scena gala concertului programat pentru sâmbătă, 10 decembrie.
Potrivit Ziarul de Gardă, organizatorii evenimentului, de la Noroc Media, nu au putut fi contactaţi pentru a comenta eliminarea celor doi tineri interpreţi.

Anterior, cei doi s-au remarcat prin criticile, expuse public, la adresa actualei guvernări. Cătălin Josan, care a cântat la acțiunile de protest din ultimii doi ani, nu a fost admis nici la concertul dedicat Hramului capitalei.

La un concert de la sfârşitul lunii august curent, Pasha Parfeni a ieșit pe scenă într-un tricou cu inscripţia „NuPlaha” . Cu un an mai înainte, Parfeni şi alţi artişti au refuzat să cânte la concertul de la Moldexpo, despre care au spus ca a fost special organizat în aceeaşi zi cu protestul antiguvernamental masiv din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

În legătură cu excluderea celor doi interpreţi din lista participanţilor la ” Potcoava de Aur”, personalităţi din cultură au început să facă apeluri către breasla artistică pentru a se solidariza şi a boicota acest eveniment.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/interpretul-din-orhei-pasha-parfeni-exclus-din-lista-pentru-potcoava-de-aur/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19