Select your Top Menu from wp menus

Numerologii: Sarbatoresc o data la patru ani, in schimb se nasc norocosi

Sarbatoresc o data la patru ani, in schimb se nasc norocosi. Asa spun numerologii despre cei nascuti pe 29 februarie.  Parintii sunt fericiti, unii spun ca chiar si-au dorit ca micutul sa apara pe lume in aceasta zi. Pentru ca se nasc cu o aura deosebita.

Intilnita o data la patru ani, 29 februarie este perceputa ca o zi deosebita. O legenda straveche spune ca aceasta zi este si singura in care femeile pot sa ceara in casatorie barbatul iubit. In anul 1288, in Scotiaaceasta traditie a fost adoptat ca lege, iar barbatul care refuza cererea in casatorie era amendat.
Lucru neaceptat si de tinerii din Moldova..
Dupa calculele oamenilor de stiinta, sansele ca un om sa se nasca pe 29 februarie, este una la 1461. In intreaga lume, exista aproximativ 4 milioane de aniversari. Nici in Moldova nu sunt putine.
Si numerologii spun ca cei nascuti pe 29 februarie poarta o aura deosebita.

sursa:TV7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/numerologii-sarbatoresc-o-data-la-patru-ani-in-schimb-se-nasc-norocosi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19