Select your Top Menu from wp menus

Igor Munteanu: „Dodon a comis un GEST criminal”

Directorul IDIS „Viitorul”, Igor Munteanu, a comentat, într-un amplu interviu pentru Report.md, declarațiile socialistului pro-rus Igor Dodon, conform cărora, „aderarea Moldovei la UE se va face fără Transnistria și fără Găgăuzia”. Analistul politic a apreciat că asemenea declarații sunt „incompatibile cu funcția de președinte la care a aspirat Dodon”.

„Este o declarație iresponsabilă care nu face bine nici măcar unui repetent dintr-o școală primară fără șansa de a da examenele, nemaivorbind de faptul că nu-i face bine unui candidat care a participat într-o campanie prezidențială. Să spui despre propria țară că anumite regiuni ale sale nu vor face parte dintr-un proiect care reprezintă o politică oficială a acestei țări – este un gest criminal… Nu cred că jurământul pe care poate să-l dea un asemenea om are vreo valoare. Eu mă îndoiesc că el este capabil să exercite o asemenea funcție în stat”, a declarat Igor Munteanu.

El s-a referit și la ceea ce înțelege Igor Dodon prin noțiunea de „federalizare” a Republicii Moldova. Pe scurt: „un proiect stupid prin care Rusia încearcă să profite de vulnerabilitățile statului și de slăbiciunile ideologice ale partidelor politice”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-munteanu-dodon-a-comis-un-gest-criminal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19