Select your Top Menu from wp menus

Femeie accidentată în cartierul Slobozia Doamnei, în ziua hramului

În amiaza zilei de 21 noiembrie,  când cartierul Slobozia Doamnei îşi marcheaza hramul, pe strada centrală a cartierului a avut loc un accident rutier. În rezultat, o femeie a fost internată la Spitalul din Ohei.

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, accidentul s-a produs în timp ce  o femeie traversa strada regulementar, pe trecerea de pietoni  de lângă Scoala Profesional Tehnică. Femeia a fost tamponata de un automobil care se deplasa cu viteza sporită. La volanul automobilului de model  W-Passat se afla un bărbat de 30 de ani, care a comis tamponarea din cauza că nu a redus viteza  şi nu a fost atent  nici la pietonală.

Femeia accidentată s-a dovedit a fi o locuitoare a satului Selişte, în vârstă de 40 de ani. Aceasta a suportat o  traumă cranio-cerebrală  şi a fost transportată la spital de un echipaj al serviciului medical urgent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/femeie-accidentata-in-cartierul-slobozia-doamnei-in-ziua-hramului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19