Select your Top Menu from wp menus

Doi alegători ORHEIENI şi-au fotografiat buletinele de vot

Pe durata zilei de astăzi, la Secţiile de votare nr.2 şi nr.3 din cartierul Nordic al oraşului au fost înregistrate câte un caz de fotografiere a buletinelor de vot. Despre aceasta au sesizat IP Orhei preşedinţii Birourilor de votare din secţiile respective.
Ofiţerul de Presă al IP Orhei, Diana Maxim, a confirmat existenţa acestor sesizări, dar a spus că în privinţa celor două persoane nu a fost posibil de iniţiat  acţiuni contravenţionale, deoarece pentru utilizarea aparatului  foto personal nu este prevăzută pedeapsă. 

În seara zilei, Radio Orhei  l-a contactat şi pe Preşedintele Consiliului Electoral de Circumscripţie Raională, Alexandru Mălai. Acesta a declarat procesul de votare s-a desfăşurat fără careva deficienţe care ar merita să fie menţionate. Potrivit lui Mălai, important este că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile să nu fie perturbată alimentarea cu energie electrică a secţiilor de votare. Asta, după ce problemele de acest fel, apărute nopatea trecută, au fost depăşite cu bine şi în dimineaţa zilei nico toate secţiile de votare aveau curent electric. Potrivit lui Mălai, cea mai serioasă deviere de pe durata întregii zilei a constituit-o întârzierea de 15 minute la deschiderea secţiei de votare din localitatea Zorile.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-alegatori-orheieni-si-au-fotografiat-buletinele-de-vot/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19