Select your Top Menu from wp menus

Biserică VANDALIZATĂ şi paroh intimidat după ce a CRITICAT implicarea preoţilor în alegeri

Parohul Bisericii „Sfântul Dumitru” din Chişinău, Pavel Borşevschi, cel care a condamnat atacurile episcopului Marchel în adresa Maiei Sandu, a fost intimidat, iar biserica în care slujeşte a fost vandalizată.

Despre aceasta au anunţat slujitorii bisericii pe pagina oficială de Facebook. Aceştia consideră că cei care au spart geamurile intenţionau să-l sperie pe Pavel Borşevschi, care în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă a vorbit despre păcatul ierarhilor şi al preoţilor care se implică în politică.
In noaptea aceasta, asupra bisericii noastre s-a produs un act de vandalizm. Cei care au aruncat cu pietre in geamul bisericii au avut drept scop, probabil, intimidarea parintelui Pavel Borsevschi, parohul acestui lacas, pentru faptul ca a vorbit la REL despre pacatul ierarhilor si preotilor care se implica in politica. De asemenea, parintele Pavel, azi dimineata, a primit si un mesaj defaimator, in care, de asemenea, este intimidat pentru mesajul pe care l-a transmis in inteviul de la REL.

Totodată, în această dimineaţă părintele a primit un mesaj prin care este intimidat.

mesaj-intimidare-biserica


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/biserica-vandalizata-si-paroh-intimidat-dupa-ce-a-criticat-implicarea-preotilor-in-alegeri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19