Select your Top Menu from wp menus

Facebook a anunţat că Mark Zuckerberg a murit. Din greşeală

Rețeaua de socializare Facebook a raportat din greșeală moartea a câteva sute de membri ai săi, printre care era fondatorul rețelei sociale și Mark Zuckerberg. În pagina sa personală a apărut un mesaj cu nota că proprietarul contului recent a murit, informează Serviciul rus BBC citat de RBC.

Pe paginile utilizatorilor, din greșeală, a fost actvată opțiunea „profiluri imortalizate”. Pe pagina lui Zuckerberg a fost, de asemenea, scris : „Sperăm că oamenii care l-au iubit pe Mark, îşi găsesc alinare îmăîrţindu-şi lucrurile cu alţii, amintindu-şi şi celebrând viaţa lui.”

Ghidul Facebook şi-a cerut scuze pentru greseală. „Ne pare foarte rău că acest lucru s-a întâmplat. A fost o greșeală teribilă, ea deja e corectata „, – a declarat reprezentantul rețelei sociale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/facebook-a-anuntat-ca-mark-zuckerberg-a-murit-din-greseala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19