Select your Top Menu from wp menus

Incident la Secţia de votare din Step-Soci

Un observator din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS)  ar fi fost agresat la Secţia de votare din satul Step-Soci. Pentru a lămuri cazul, a fost chemată poliţia.

Potrivit observatorului Nicolae Vulpe, incidentul a avut loc din cauză că primarul comunei, Mihail Bacioi, transporta alegători cu microbuzul. Observatorul declară că l-a atenţionat pe primar, iar acesta a sărit la bătaie. Vulpe spune că are şi o înregistrare video a ceea ce s-a întâmplat.


Potrivit datelor Inspectoraului de Poliţie Orhei, în legătură cu incidentul de la Step-Soci au fost înregistrate două apeluri telefonice. Unul dn acestea – dn partea preşedintei Biroului Electoral al Secţiei de votare, Tatiana Botea.

La momentul când reporterul nostru a ajuns la Step-Soci, aici se afla doar observatorul PAS, Nicolae Vulpe, care avea faţa însângerată.

Preşedinta Secţiei de votare, Tatana Botea a declarat că nu a văzut nimic, deoarece ea şi alţi membri ai BE se aflau în încăpere.

  • step-soci-1
  • step-soci-3
  • step-soci-2

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incident-la-sectia-de-votare-din-step-soci/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19