Select your Top Menu from wp menus

Orheienii sunt așteptați astăzi la urne pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale

Astăzi peste 100 de mii de alegători din raionul Orhei sunt așteptați în peste 60 de secții de votare pentru a participa la turul 2 al alegerilor prezidențiale. Acum 2 săptămâni, în raion s-au prezentat la vot peste 43 de mii de alegători, dintre care aproape 1000 pe liste suplmientare, rata de participare alcătuind 42%.
În urma rezultatelor alegerilor din 30 octombrie,  în raionul Orhei cei doi candidați care se confruntă astăzi în turul 2, Maia Sadnu și Igor Dodon, au acumulat 48,49% și 37,71%, respectiv.
În orașul Orhei alegerile au fost castigate de Maia Sandu, care a obținut peste 51% din voturi, iar Igor Dodon a fost votat de peste 38% din alegători.
Scrutinul de acum 2 săptămâni la Orhei, a fost marcat de mai multe incidente în care susținătorii primarului de Orhei, Ilan Șor, au promovat în mod agresiv, apelul lansat de acesta, pentru  boicotarea alegerilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orheienii-sunt-asteptati-astazi-la-urne-pentru-turul-2-al-alegerilor-prezidentiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19