Select your Top Menu from wp menus

O orheiancă-antreprenoare oferă recompensă pentru cei care merg la vot

În ultimele zile mai multe persoane se implică activ în stimularea activismului electoral. Peste hotare, zeci de mii de moldoveni s-au mobilizat pentru a participa la alegerile de duminică, iar în republică mai multe persoane încearcă prin diferite metode să mobilizeze oamenii pentru a merge la urne. Printre acestea se numără și o tânără antreprenoare din Orhei, Carolina Portarescu. Creatoarea brandului CAROLUSH, spune că cei care vor merge la vot mâine primes o reducere de 13% pentru toate produseleCarolush Beauty si comenzile plasate pe 13.11.2016.

Orheianca, care este cunoscută și peste hotarele republicii pentru bijuteriile hand-made pe care le fabrică din piesele vechi de calculator, spune că pentru a beneficia de reducere, așteaptă doar o confirmare fie și verbală că persoana ce o solicită, a fost la votare.
În final aceasta mai are un mesaj în care îndeamnă oamenii că nu uite că luni, vom fi aceeașia care suntem și astăzi,doar că vom avea un nou președinte, unul pe care l-am ales noi.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-orheianca-antreprenoare-ofera-recompensa-pentru-cei-care-merg-la-vot/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19