Select your Top Menu from wp menus

Vlad Socor, despre două PARTICULARITĂŢI ale actualelor alegeri în R.Moldova

Analistul politic Vlad Socor susţine că actualele alegeri din R.Modova au două particularităţi în raport cu srutinele precedente.

Cu puţin timp în urmă, la o emisiune TV, Socor a declarat că a urmărit toate alegerile din ultimii 26 de ani din Moldova şi că aceasta campanie electorală a fost cea mai imorală dintre toate.

Aceasta este prima particularitate pe care a evidenţiat-o analistul politic al Fundației Jamestown, care a spus că un candidat la preşedinţie a creat un torent imens de minciuni şi defăimare.

Cea de-a doua particularitate, care nu are precedent în trecut, constă în faptul că pentru prima dată moldovenii nu au de ales între răul mai mic şi răul mai mare.
Potrivit lui Vladimir Socor, pe 13 noiembrie, alegerea va trebui făcută între un candidat care este în mod clar reprezentant al răului, şi un alt candidat care, în mod cert , este reprezentant al binelui.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-socor-despre-doua-particularitati-ale-actualelor-alegeri-in-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19