Select your Top Menu from wp menus

“Reportajul” cu sirienii, a dispărut de pe pagina Prime TV

De pe pagina electronică a postului de televiziune Prime TV, proprietarul căruia este prim-vicepreşedintele PD, Vladimir Plahotniuc a dispărut buletinul de ştiri în care apare un aşa-zis reportaj despre faptul că sirienii din Moldova o susţin pe Maia Sandu.

Apărut iniţial pe internet înainte de ziua alegerilor din 30 octombrie, filmuleţul a fost prezentat drept o ştire adevărată la Prime TV în zilele de odihnă.
Ulterior, unul din studenţii sirieni care învaţă la stu­dent la Uni­ver­si­ta­tea de Stat de Medi­ci­nă și Far­ma­cie „N. Tes­ti­mițea­nu” (USMF), decla­ră într-un fil­mu­leț video, că a răs­puns jur­na­liș­ti­lor la între­bă­ri des­pre refu­gi­ați, aceștia însă au scos „toa­te” afir­ma­ți­i­le lor din con­text și le-au pre­zen­tat „alt­fel”. Mai mult aceștia recu­nosc că nici nu cunosc des­pre fap­tul că în R. Mol­do­va au loc ale­ge­ri pre­zi­den­ți­a­le.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/reportajul-cu-sirienii-a-disparut-de-pe-pagina-prime-tv/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19