Select your Top Menu from wp menus

Cleopatra Stratan a intrat în topul Forbes „30 sub 30“

Artista care ne-a uimit pe toți încă de mică revine în atenția presei. De această dată, Cleo a intrat în topul „30 sub 30, generația restart”, editat de revista Forbes din România.

Cei 30 de tineri sub 30 de ani au excelat în domeniul lor de activitate. Unii sunt din România, iar cei mai mulți sunt străini. Printre aceștia se numără antreprenori din IT, creative din publicitate premiați la Cannes, absolvenţi de Stanford, Harvard, MIT, Oxford sau Cambridge care s-au întors în ţară sau au rămas în străinătate pentru a face cercetare la cel mai înalt nivel, activişti sociali sau conducători de ONG-uri, artişti sau sportivi.

Pe lângă locul în Forbes, Cleopatra Stratan a intrat de şase ori în „Cartea Recordurilor” pentru: cel mai tânăr talent care are propriul album, cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel naţional, cel mai tânăr artist care a primit un onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de 2 ore în faţa unui public numeros şi cel mai tânăr artist de succes.

Alături de Cleo, în top au mai intrat și artistele de peste Prut Inna și Alexandra Stan.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cleopatra-stratan-a-intrat-in-topul-forbes-%e2%80%9e30-sub-30/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19