Select your Top Menu from wp menus

Ce spun Primăria, Poliţia şi Consiliul Electoral Raional despre bannerele NOU apărute în centrul Orheiului

Bannerele  care cheamă la boicotarea alegerilor prezidenţiale din 30 octombrie au fost afişate deasupra străzii V.Lupu din în centrul oraşului Orhei cu ştirea şi autorizarea Primăriei.

În orice caz, acesta a fost răspunsul viceprimarului Reghina Apostolova, care a fost contactată telefonic în special în legătură cu apariţia bannerelor noi, cu fundal roşu-aprins,  în locul unor bannere care făceau înainte agitaţie pentru ex-candidata MSPR Ravnopravie, Inna Popenco .

Apostolova a declarat că atât în privinţa bannerelor anterioare, cât şi în privinţa bannerelor nou apărute există dispoziţie a Primăriei care autorizează amplasarea acestora. În acelaşi timp, Aposrolova a spus că nu ştie cine a amplasat bannerele şi a recomandat să ne adresăm la preşedintele  Consiliului electoral.

Preşedintele Consiliului electoral de circumscripţie raională  nr.25 Orhei, Alexandru Mălai, a declarat că nu are nici o constestaţie ori sesizare căruia acest organ electoral ar trebui să-i dea curs conform competenţei sale.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Orhei, Diana Maxim, a  declarat că miercuri dimineaţa Inspectoratul s-a autosesizat pe faptul amplasării bannerelor cu apeluri de boicotare a alegerilor şi va oferi ulterior mai multe informaţii referitor la acest subiect.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-spun-primaria-politia-si-consiliul-electoral-raional-despre-bannerele-nou-aparute-in-centrul-orheiului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19