Select your Top Menu from wp menus

Protestele în susţinerea lui Shor şi Popenco LASĂ întreprinderile din Orhei FĂRĂ conducători //FOTO

După o serie întreagă de proteste în susţinerea lui Ilan Shor, care de 4 luni se află în arest, sâmbătă, 22 octombrie, a fost organizat şi un protest în susţinerea Innei Popenco – candidata partidului lui Shor la Preşedinţie.
Ca şi înainte, o parte din protestatari au fost din Orhei, iar printre aceştia din nou au putut fi văzuţi conducători ai întreprinderilor municipale din Orhei.

Nici de la mitingul din această sâmbătă lucrătoare nu a lipsit Ion Beiu, directorul Complexului Sportiv Orhei care este subordonat Consiliului raional.

În faţă sau în primele rânduri ale protestatarilor s-a aflat şi Victor Perţu, şeful Regiei Apa-Canal Orhei, care în campania pentru alegerile din 30 octombrie o reprezintă pe Inna Popenco la Comisia Electorală Centrală.
Din cadrul Regiei Apa Canal Orhei, al cărei fondator este Consiliul orăşenesc, la protest a mai fost încă un specialist din eşalonul de conducere, Andrei Galesco.

Întreprinderea Servicii Comunal-Locative Orhei, care se află în subordinea Primăriei, a fost de faţă la protest  în persoana şefului,  Veacelasv Zaporojan.

Unii protestatari-conducători din Orhei sunt şi consilieri orăşeneşti din fracţiunea majoritară, întitulată ‘Pro Orhei’, aceştia ocupându-şi anul trecut fotoliile din Consiliu pe listele MSPR Ravnopravie.

Şi Inna Popenco a candidat la funcţia de consilier orăşenesc din partea Ravnopravie, dar spre deosebire de alţi 16 candidaţi din lista de partid nu a devenit consilier şi nu a obţinut o funcţie publică.
Cu o lună în urmă, Popenco a fost desemnată de către Ravnopravie – mai nou, ‘ Partidul Shor’ – drept candidat la preşedinţie. Vineri, 21 octombrie, Curtea de Apel Chişinău a decis să o excludă din cursă deoarece candidata lui Shor nu ar fi raportat despre toate mijloacele băneşti utilizate în campania electorală şi ar fi corupt alegătorii, distribuindu-le cartele cu reduceri.

Amintim, că suma pe care candidata Ravnopravie a raportat-o la CEC pentru două saptaman de campanie electorală se ridică la peste 2 milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/protestele-in-sustinerea-lui-shor-si-popenco-lasa-intreprinderile-din-orhei-fara-conducatori-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19