Select your Top Menu from wp menus

Candidata Ravnopravie  mesageră pentru deranjul provocat de criticile la adresa Rusiei

Inna Popenco, care  candidează la alegerile prezidenţiale pe listele partidului Ravnopravie, este citată de Europa Liberă cu o declaraţie postată pe pagina sa de socializare în care afirmă după o vizită la Taraclia şi în Autonomia Găgăuză că oamenii sunt foarte îngrijoraţi de declaraţiile scandaloase la adresa Rusiei ale politicienilor de la Chişinău.

Pe de altă, parte, în mesajul care este postat din numele candidatei se afirmă că programul ei electoral nu admite speculaţii geopolitice.
Popenco a fost propusă de Ravnopravie în calitate de candidată pentru alegerile prezidenţiale la începutul lunii septembrie.Formaţiunea este condusă din luna iunie de  Ilan Shor, care anul trecut a candidat pe listele acestei formaţiuni pentru funcţia de primar de Orhei.

Fostul preşedinte al partidului Valeri Klimenko s-a ales cu funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii.
În 2014, acesta  declara că va trimite 4000 de oameni să lupte de partea separatiştilor proruşi în estul Ucrainei, dar şi că regiunea transnistreană trebuie să creeze o uniune cu Uniunea Euroasiatică, dominată de Rusia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/candidata-ravnopravie-mesagera-pentru-deranjul-provocat-de-criticile-la-adresa-rusiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19