Select your Top Menu from wp menus

Dacă PAS nu acceptă pe Andrei Năstase la funcția de candidat unic, PPDA o va susține în această calitate pe Maia Sandu

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a difuzat în această seară un comunicat în care exprimă mai multe rezerve față de capacitatea sondajelor de a reflecta exact preferințele electorale, motiv pentru care a înaintat o cerere către Partidul Acțiune și Solidaritate. Potrivit comunicatului PAS I se propune să îl accepte în calitate de candidat unic al forțelor antioligarhice pe Andrei Năstase, urmând ca Maia Sandu să fie promovată pentru funcția de Prim-Ministră. În cazul în care PAS nu va răspunde acestei propuneri până în amiaza zilei de joi, PPDA anunță că o va susține în calitate de candidat unic pe Maia Sandu.

După difuzarea comunicatului, lidera PAS a scris pe pagina sa de pe o rețea de socializare că  aceste momente sunt decisive pentru țara noastră, fiind importantă păstrarea calmului și luarea împreună a deciziilor raționale.

Anterior cele două formațiuni au declarat că candidatul unic va fi stablit în urma a două sondaje de opinie, care vor reliefa inclusiv cine ar beneficia de o susținere mai mare în cazul calificării în turul doi.

Primul sondaj , dat publicității săptămâna trecută de Institutul Republican Internațional din SUA, a arătat că ambii candidați se află la egalitate, dar în turul al doilea Maia Sandu, s-ar bucura de o susținere mai mare.

Cel de-al doilea sondaj, realizat de fundația germană Kondard Adenauer, va fi făcut public la sfârșitul acestei săptămâni.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/daca-pas-nu-accepta-pe-andrei-nastase-la-functia-de-candidat-unic-ppda-o-va-sustine-in-aceasta-calitate-pe-maia-sandu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19