Select your Top Menu from wp menus

Faimosul criminal Micu a ajuns sa se teama pentru propria viata

Avocatul aşa zisului hoţ în lege “Micu” alias  Petru Popovici Gâlcă susţine că temerile privind securitatea personală a clientului său au apărut după ce Curtea de Apel a trimis dosarul la rejudecare. Gâlcă susţine că eliberarea sa nu ar conveni unor poliţişti, printre care şi şefului direcţiei Servicii Operative, Alexandru Jizdan. 
Avocatul deţinutului a precizat că a depus o cerere prin care a solicitat escortă suplimentară lui Gâlcă şi vizite la acesta reduse în penitenciar. Asta deoarece clientul său este vizitat şi însoţit în judecată de mai mulţi poliţişti.

Pe de altă parte şeful direcţiei Servicii Operative, Alexandru Jizdan,  neagă acuzaţiile. Aşa zisul-hoţ în lege, Petru Popovici-Gâlcă, alias „Micu”, este acuzat că ar fi stat în spatele mai multor crime grave.

sursa: prime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/faimosul-micu-a-ajuns-sa-se-teama-pentru-propria-viata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19