Select your Top Menu from wp menus

Rise Moldova : Sateliţii lui Şor din jurul candidatei Popenco

Singura persoană din lista candidaților la funcția de consilier din partea Ravnopravie la Orhei, care nu s-a ales cu o funcție după scrutinul din 2015, când primar a devenit Ilan Șor, vrea să fie președinte. Numele ei este Inna Popenco, medic de profesie, și a fost înregistrată pe poziția a 5-a în cursa pentru fotoliul de șef al statului. Asta, după ce a reușit să strângă, fără să cheltuiască oficial niciun leu, aproape 25.000 de semnături.

Pe 26 septembrie, CEC-ul a emis hotărârea de înregistrare a Innei Popenco în cursa pentru prezidențiale. În calitate de reprezentant al candidatei la CEC a fost desemnat juristul Victor Perțu. Iar persoana responsabilă de finanţele candidatei – Vladimir Anufriev.

Victor Perțu a deținut mai mulți ani funcția de șef al serviciului juridic al Preturii Ciocana. În prezent, este șef interimar al Regiei Apă-Canal Orhei, numit în funcție după alegerile locale din 2015, la scurt timp după ce Șor s-a instalat în fotoliul de primar.

Vladimir Anufriev, trezorierul candidatei, este directorul agenției de asigurare Modern-Asig, fondată de fostul șef al Serviciului Vamal, Tudor Balițchi. După alegerile locale din 2015, Balițchi a devenit consilier raional la Orhei pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Balițchi a fondat compania în februarie 2016, pe când era consilier. Și-a dat, însă, demisia în aprilie 2016, pentru a se dedica afacerilor.

mai multe pe rise.md 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rise-moldova-satelitii-lui-sor-din-jurul-candidatei-popenco/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19