Select your Top Menu from wp menus

Opoziţia din Consiliul Orăşenesc Orhei NEMULŢUMITĂ de numărul mare de proiecte de decizii SUPLIMENTARE

Consiliul Orăşenesc Orhei s-a întrunit ieri în şedinţă extraordinară. Convocarea a fost solicitată de un grup de 9 consilieri din fracţiunea majoritară, în condiţiile în care primarul de Orhei, Ilan Shor, în atribuţiile căruia intră convocarea consiliului local,  se află în arest la domiciliu.

La şedinţă au participat toţi cei 27 de consilieri, dar a fost absent viceprimarul pentru probleme sociale Valerian Cristea.

În anunţul privind convocarea şedinţei se menţiona că urmează a fi dezbătute 5 proiecte de decizii  printre care cele privind modificarea alocărilor bugetare, modificarea unei decizii şi desemnarea persoanelor în componenţa secţiilor de votare. Dar in startul şedinţei, preşedintele fracţiunii majoritare Pentru Orhei, Pavel Verejanu, a solicitat examinarea introducerea a încă 13 chestiuni.

Iniţiativa a stârnit nemulţumirea unor consilieri din opoziţie. Aceştia au obiectat că şedinţele comisiilor de specialitate au avut loc cu doar  o oră – două înainte de şedinţă, timp în care este imposibil de examinat corespunzător mai multe decizii.

Oricum, majoritatea consilierilor au votat pentru o agenda de peste  3 ori mai mare decat era prevazut.

De mentionat ca nici cele 5 proiecte initiale, si nici cele13  introduse suplimentar nu au fost publicate  pe site-ul Primariei sau afisate pe  avizierul din holul insituţiei.

Cu detalii despre şedinţa extraordinară de ieri a CO Orhei vom reveni în buletinele de ştiri şi pe site-ul radioorhei.info

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/opozitia-din-consiliul-orasenesc-orhei-nemultumita-de-numarul-mare-de-proiecte-de-decizii-suplimentare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19