Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Orhei rămâne în arest la domiciliu

Judecătoria Buiucani a respins cererea avocaţilor primarului de Orhei, Ilan Shor, prin care aceştia cereau eliberarea sa din arestul la domiciliu. Instanţa a acceptat argumentele procurorului Băieşu şi a decis ca edilul să rămână acasă până pe 20 octombrie. Următoarea şedinţă în dosarul lui Ilan Shor va avea loc pe 6 octombrie.

Primarul de Orhei este învinuit de procurori de evaziune fiscală şi spălare de bani în sumă de 5 miliarde de lei, bani care ar fost scoşi din cele trei bănci care au ajuns falimentate şi cer 15 ani de închisoare. Avocaţii şi Ilan Shor resping acuzaţiile.

Ilan Shor a fost arestat la sfârşitul lunii iunie, iar la începutul lunii august a fost transferat în arest la domiciliu. Tradiţional, în faţa  instanţei au protestat suporterii primarului de Orhei, inclusiv din alte raioane, astăzi aceştia chiar organizând un marş prin centrul capitalei. Ca şi alte dăţi, aceştia au fost transportaţi la Chişinău în mod organizat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-orhei-ramane-in-arest-la-domiciliu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19