Select your Top Menu from wp menus

Mişcarea „Ravnopravie” a depus semnăturile la CEC în susţinerea Innei Popenco

Grupul de iniţiativă pentru susţinerea candidatului desemnat de Mişcarea Social-Politică Republicană „Ravnopravie”, Inna Popenco, a depus la Comisia Electorală Centrală listele de subscripţie cu semnăturile colectate de la susţinători, transmite IPN.

Inna Popenco a menţionat, cu această ocazie, că cele peste 25 de mii de semnături au fost colectate de pe întreg teritoriul Republicii Moldova. „Am primit procesul-verbal care confirmă că listele cu semnături au fost luate pentru prelucrare”, a menţionat pretendenta.

Comisia Electorală Centrală urmează, timp de şapte zile, să verifice semnăturile prezentate şi să ia o decizie privind înregistrarea candidatei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/miscarea-ravnopravie-a-depus-semnaturile-la-cec-in-sustinerea-innei-popenco/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19