Select your Top Menu from wp menus

Candidat la Preşedinţie: În SUA există o INVESTIGAŢIE pe FURTUL banilor din Moldova

Vadim Brînzan, care vrea să candideze în calitate de independent la alegerile prezidenţiale a declarat în cadrul emisiunii Interpol de la TV7 că în SUA există o investigaţie pe furtul banilor din Moldova. Acesta se declară sigur că se ştie cine a stat în spatele acestor afaceri şi ei vor fi traşi la răspundere,deşi toată suma furată nu va fi recuperată. Brînzan crede că acum răufăcătorii se răfuiesc între ei şi va rămâne unul care va fi tras la răspundere, dar nu de justiţia moldovenească, ci de cea de peste hotare, fiind vorba de cel care stă în spatele a tot ce se întâmplă în ţară.
Acesta nu exclude că ar putea fonda un nou partid politic în care să se implice mai mulţi cetăţeni moldoveni care s-au realizat financiar peste hotare, dar şi că are toată simpatia pentru Maia Sandu şi Andrei Năstase şi ar putea să îi susţină.
Brînzan a mai spus că după 7 aprilie 2009 protestul nu a adus rezultate, iar oamenii s-au dezamăgit, dar îi îndeamnă să vină la alegeri deoarece funcţia de preşedinte este una importantă, iar de asta depinde viitorul copiilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/candidat-la-presedintie-in-sua-exista-o-investigatie-pe-furtul-banilor-din-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19