Select your Top Menu from wp menus

Andrei Năstase: Avem încredere în PAS

Liderul PPPDA, Andrei Năstase, pretendent la calitatea de candidat pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, susţine că are încredere în PAS. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, la câteva zile după ce, în cadrul aceleiaşi emisiuni, preşedinta PAS, Maia Sandu, a lăsat să se înţeleagă că nu are încredere deplină în Năstase, transmite IPN.

„Eu de obicei vin cu paharul plin şi cred că şi omul cu care discut este la fel ca mine. De fapt, Maia Sandu nu a spus că nu are încredere, dar că încrederea se câştigă cu timpul. Eu am încredere în PAS. Acest partid vine din acelaşi mediu ca şi noi, avem idei şi scopuri comune. Nu putem pune problema unor persoane concrete, ci problemele oamenilor”, a declarat Năstase.

Andrei Năstase a recunoscut în cadrul emisiunii că ar dori să fie el candidatul comun la prezidenţiale, însă a dat asigurări că se va conforma rezultatelor celor două sondaje, care vor fi gata la finele lunii septembrie. „Eu îmi voi respecta cuvântul dat şi voi proceda conform înţelegerii. Ne aşteaptă o luptă dificilă şi, ca un bărbat, aş lua această responsabilitate şi durere pe umerii mei”, a spus liderul PPPDA.

Andrei Năstase a spus că formaţiunea pe care o conduce va face abstracţie de geopolitică în campania electorală. „Trebuie să lăsăm geopolitica la o parte. Noi nu vom merge pe această cale. Vom explica oamenilor că viaţa, justiţia, drumurile în Uniunea Europeană sunt mai bune, dar putem să le facem şi singuri la noi acasă”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andrei-nastase-avem-incredere-in-pas/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19