Select your Top Menu from wp menus

Usatii: Plahotniuc îl pregăteşte pe Leancă pentru preşedinţie

Preşedintele „Partidului Nostru”, primarul de Bălţi, Renato Usatîi, susţine că Vlad Plahotniuc (coordonatorul coaliţiei de guvernare – „I.”) îl pregăteşte pe liderul Partidului Popular European, Iurie Leancă, la preşedinţie. Potrivit agenţiei INFOTAG, în adresarea sa video, plasată pe reţelele de socializare, el a spus că o asemenea variantă este destul de posibilă.

„Plahotniuc lucrează serios ca anume Leancă să devină preşedinte. Există o presupune că la o anumită etapă el îl va feri pe Marian Lupu şi îl va promova în această funcţie pe comodul Leancă. Cică el este neutru, e aşa verde, violet şi albastru. Astăzi jumătate din oficiul lui Leancă se laudă că el va fi preşedinte”, a menţionat politicianul.

El s-a arătat indignat de atacurile asupra „Partidului Nostru” venit din partea liderului Partidului „Acţiune şi Solidaritate”, Maia Sandu. Potrivit lui, Sandu a fost nemulţumită că la şedinţa forului civic, unde se presupune că va fi discutată tactica acţiunilor partidelor de opoziţie, a fost invitat şi reprezentantul „Partidului Nostru”, Ilian Caşu.

„Aceste lucru a nemulţumit-o pe Sandu. Eu nu am atins-o, ca şi pe alţi lideri de opoziţie. Dar ea o face pe fecioara politică. Are o mulţime de ambiţii. Sandu consideră, de exemplu, că Năstase trebuie să meargă în genunchi în faţa ei. Ce, ea se vede deja la Condriţa (reşedinţa preşedintelui – „I.”)? Ea nu înţelege că pentru Plahotniuc ea cu partidul ei sunt o scoică. Ea nu înţelege că el o va distruge uşor singură. Cu regimul lui Plahotniuc trebuie să luptăm împreună cu toate forţele sănătoase”, consideră Usatîi.

El a spus că se va afla la Moscova până la sfârşitul săptămânii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/usatii-plahotniuc-il-pregateste-pe-leanca-pentru-presedintie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19