Select your Top Menu from wp menus

Usatîi: Shor i-a șantajat pe Plahotniuc și Filat VIDEO  

 

Primarul de Bălți, Renato Usatîi susține că Ilan Shor i-ar fi șantajat la începutul anului 2014 pe Vladimir Plahotniuc și Vladimir Filat pentru soluționarea problemelor cu care se confrunta Banca de Economii. Afirmația a fost făcută în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” la postul de televiziune N4. Potrivit  lui Usatîi șantajul ar fi avut efect pentru că a fost făcut cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare.
În cadrul aceleiași emisiuni,  primarul de Bălți a repetat afirmațiile anterioare că arestul lui Ilan Shor este o înscenare despre care edilul de Orhei a știut cu două săptămâni înainte și care urmărește fortificarea unui nou proiect politic.
Usatîi a mai lansat afirmația că Ilan Shor ar   fi partenerul lui Vladimir Plahotniuc, iar ultimul ar fi încercat să intervină pe lângă o înaltă oficialitate rusă pentru ca primarului de Orhei să i se anuleze interdicția de a  intra în Rusia timp  de 5 ani.
Primarul de Bălți a mai declarat că Ilan Shor ar beneficia de un tratament preferențial în izolatorul Centrului Național Anticorupție şi  că acesta trebuia să fie transferat într-un penitenciar din momentul în care instanța de judecată a hotărât ca el să fie arestat pentru 30 de zile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/usatii-shor-i-a-santajat-pe-plahotniuc-si-filat-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19