Select your Top Menu from wp menus

Experţii încearcă să ajute opoziţia să identifice un candidat comun la prezidenţiale

Experţii încearcă să ajute Platforma „DA”, PAS, PPEM şi PLDM să identifice un candidat comun la alegerile prezidenţiale. Informaţia a fost confirmată în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite IPN.

Liderul PAS Maia Sandu a declarat că procesul de negocieri a ajuns la „etapa experţilor”. Aceştia urmează să stabilească mecanismul după care va fi selectat candidatul. Maia Sandu a dat de înţeles că se vehiculează câteva nume. „Nu putem să oferim nume, mai ales că discutăm despre mecanisme. Trebuie să luăm în considerare şi faptul că numai cum opoziţia va numi candidatul la prezidenţiale, acesta va deveni o ţintă a guvernării”, a spus Maia Sandu.

Preşedintele PLDM Viorel Cibotaru a spus că formaţiunea va susţine orice candidat pe care îl va desemna opoziţia, însă preferă ca acesta să fie din afara celor patru partide şi să câştige din primul tur.

Cei doi politicieni au declarat că alegerile prezidenţiale reprezintă o şansă pentru cetăţenii moldoveni ca să scape de regimul oligarhic şi că preşedintele, deşi avem guvernare parlamentară, deţine pârghii suficiente pentru a face regulă în ţară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/expertii-incearca-sa-ajute-opozitia-sa-identifice-un-candidat-comun-la-prezidentiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19