Select your Top Menu from wp menus

Procurorii vor contesta sentinţa aplicată lui Vlad Filat

Acuzarea nu este de acord cu sentinţa aplicată ex-premierului Vlad Filat şi anunţă că o va contesta la Curtea de Apel. Politicianul a fost condamnat luni, 27 iunie, la 9 ani de închisoare, cu amendă de 60 de mii de lei şi confiscarea mai multor bunuri, transmite IPN.

Procurorul Adriana Beţişor a menţionat că, pe lângă sume enorme de bani, Vlad Filat a beneficiat şi de servicii hoteliere sau avia, şi de anumite bunuri în schimbul unor favoruri acordate pe când era premier. „Remarc că niciuna din probele pe acest dosar nu au fost contestate şi nu a fost adus niciun contra-argument. Indiscutabil, sentinţa va fi contestată, nu suntem de acord cu pedeapsa stabilită. Cred că Curtea de Apel va ţine cont de toate argumentele noastre şi o va modifica, fiind aplicată pedeapsa solicitată”, a spus Adriana Beţişor.

Vlad Filat a fost reţinut acum 8 luni după un autodenunţ al primarului de Orhei, Ilan Şor, care susţine că i-a oferit ex-premierului mită de 250 de milioane de  dolari pentru anumite servicii. Acuzarea a cerut în cadrul procesului condamnarea lui Vlad Filat la 19 ani de detenţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procurorii-vor-contesta-sentinta-aplicata-lui-vlad-filat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19