Select your Top Menu from wp menus

CEC-ul și-a ales noua conducere

Noul președinte al Comisiei Electorale Centrale a este Alina Russu, reprezentanta PCRM. Ea a fost aleasă în această funcție cu șase din cele șapte voturi valabil exprimate.Contracandidatul său, Maxim Lebedinschi de la PSRM , a obținut un singur vot.
Membrul CEC Sergiu Gurduza nu a participat la vot, considerând că a fost încălcată procedura de vot.
Rodica Ciub­o­taru, șefa sec­ției cadre a com­pa­niei „Amber-Term”, pro­pusă de PL, a fost aleasă vice­pre­șe­dintă a Comi­siei Elec­to­rale Cen­trale. Fiinf sin­gura can­di­da­tură pro­pusă.În ace­lași timp, Vea­ce­slav Agri­go­roae, vice­pre­șe­dinte al Cen­tru­lui pen­tru Inves­ti­ga­ții Juri­dice, a fost ales secre­tar CEC.

Liderul socialiștilor, Igor Dodon a criticat  decizia luată de majoritatea membrilor CEC. „Comu­niș­tii sunt un apen­dice al guver­nă­rii, care joacă rolul de opo­zi­ție de buzu­nar. Iar pen­tru slu­jba poli­tică ascul­tă­toare și comodă ei sunt răs­plătiți peri­o­dic cu func­ții și alte bene­fi­cii și avan­taje. CEC-ul care trece de la Cio­can la par­ti­dul cu seceră și cio­can rămâne a fi ace­lași CEC – fra­u­du­los, mani­pu­la­tor, slu­gar­nic în fața guver­nă­rii oli­gar­hice. În toamnă lupta va fi grea, va tre­bui să obți­nem atâ­tea voturi, încât nici fal­su­rile de la CEC să nu le ajute oli­gar­hi­lor să-și insta­leze mario­ne­tele”, sus­ține soci­a­lis­tul Igor Dodon.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cec-ul-si-a-ales-noua-conducere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19