Select your Top Menu from wp menus

”Ravnopravie” condamnă reținerea primarului de Orhei

Mișcarea social-politică ”Ravnopravie” condamnă reținerea primarului de Orhei, Ilan Shor, ales la finele săptămânii trecute în calitate de președinte a acestei formațiuni, și califică acțiunile procurorilor drept o răzbunare politică.

În cadrul unui briefing, președintele executiv al ”Ravnopravie”, Valeri Klimenko, susține că decizia de a-l reține pe Shor pe un termen de 72 de ore este una conjuncturală, prin care s-ar încearca să se dea satisfacție unor ambasade și reprezentanți ai societății care au cerut arestarea lui. El a adăugat că „Ravnopravie” va utiliza toate căile posibile pentru a demonstra nevinovăția primarului de Orhei.
Primarul de Orhei, Ilan Shor a fost reținut în după-amiaza zilei de ieri, fiind bănuit într-un dosar penal intentat pentru escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.
Ilan Shor a devenit primar al orasului Orhei anul trecut, dupa ce s-a inscris in cursa electorala ca reprezentant al Ravnopravie. Pe listele aceluiasi partid in Consiliul orasenesc au ajuns 13 persoane.
Primarul de Orhei a fost ales in fruntea  miscarii Ravnopravie la sfarsitul saptamanii trecute.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ravnopravie-condamna-retinerea-primarului-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19