Select your Top Menu from wp menus

Decizie radicală la Guvern: numărul instituțiilor cu drept de control va fi redus de la 70 la 16

Numărul instituțiilor abilitate cu funcții de control va fi redus până la 16. Astăzi Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre care prevede acest lucru. Documentul mai prevede, de asemenea, modificări esențiale în ceea ce privește controalele neplanificate și periodicitatea lor.

Instituțiile de control care nu se vor regăsi în noua lege urmează să fie lichidate în următoarele 4 luni. De asemenea, autoritățile reduce lista motivelor pentru care se poate iniția un control inopinat, iar în cazul în care instituțiile vor efectua un asemenea control vor fi nevoite să emită preliminar o notă de argumentare.

Important este că noua lege va interzice efectuarea controalelor de stat pentru primii 3 ani de activitate de la data înregistrării activității unui agent economic. Totodată, modificările vizează crearea unui Consiliu național de soluționare a disputelor în domeniul controlului de stat.

mai multe pe bizlaw.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/decizie-radicala-la-guvern-numarul-institutiilor-cu-drept-de-control-va-fi-redus-de-la-70-la-16/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19