Select your Top Menu from wp menus

Fostul ofiţer de presă al Serviciului Vamal a ajuns PURTĂTOARE de cuvânt al PRIMARULUI de Orhei

Fostul ofiţer de presă al Serviciului Vamal (şef secție managementul relațiilor publice), Alina Şargu , este noua purtătoare de cuvânt a primarului de Orhei, Ilan Şor.

Despre aceasta scriu mai multe media din capitală, cu trimitere la un mesaj postat de Şor pe Facebook. Şargu, a luat locul Mariei Albot, preşedinta Asociaţiei Obşteşti „Pentru Orhei”, care a fost în ultimul timp  purtătoare de cuvânt a lui Ilan Şor. Asta, după ce a înlocuit-o pe   Natalia Cheptene   care a lucrat  în această funcţie  timp de 1,5 ani.

Amintim că în luna martie, fostul şef al Serviciului Vamal din perioada guvernării comuniste, Viorel Melnic, era numit în calitate de consilier al primarului pentru domeniul economic urmând să activeze pe principii de voluntariat.

Oficial,  organigrama Primăriei Orhei, nu prevede funcţii cu denumirea de consilier sau  de purtător de cuvânt al primarului .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-ofiter-de-presa-al-serviciului-vamal-a-ajuns-purtaroare-de-cuvant-a-primarului-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19