Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu: Scopul nostru reprezintă alegerile anticipate

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) va face front comun la prezidenţiale cu partidele de centru-dreapta pentru ca ulterior să obţină alegeri parlamentare anticipate. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către preşedinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica”, de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

Maia Sandu a precizat că există o înţelegere cu Andrei Năstase, liderul Platformei „DA” ,de a merge la alegerile prezidenţiale cu un candidat comun, deşi încă nu s-a discutat cine va fi candidatul.

„Scopul nostru este de a obţine alegeri parlamentare anticipate, de aceia am decis să venim cu un candidat comun. Vom decide până în luna august cine va fi acest candidat. Principalul ca preşedinte să ajungă un politician din opoziţie, care să declanşeze alegeri anticipate. Cetăţenii nu mai pot tolera clasa politică care se află la guvernare”, a declarat Maia Sandu.

Vicepreşedintele PAS, Sergiu Musteaţă, a declarat în cadrul emisiunii că nu este neapărat ca persoana care va fi desemnată pentru a candida la şefia statului să fie lider de partid. „Nu este neapărat ca acest candidat să fie Maia Sandu sau Andrei Năstase. Principalul e să fie un candidat comun, unul bun, care să câştige cursa pentru preşedinţie”, a precizat Musteaţă.

El a mai comunicat că PAS va face tot posibilul pentru ca persoana desemnată să câştige alegerile. „Vom merge din casă în casă, vom vorbi cu fiecare om în parte şi le vom explica de ce trebuie să voteze pentru candidatul opoziţiei, că nu mai putem continua astfel cu actuala clasă politică”, a spus vicepreşedintele PAS.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-scopul-nostru-reprezinta-alegerile-anticipate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19