Select your Top Menu from wp menus

Şapte luni de la reţinerea lui Vlad Filat! Politicianul: Șapte luni în care justiția și-a închis ușile

Liderul PLDM, Vlad Filat, a reamintit astăzi pe pagina sa de Facebook că s-au împlinit şapte luni de la reţinerea sa, calificand-o drept „o lovitură de teatru prin care „nobilii europeni” au eliminat ultimul obstacol în drumul acaparării definitive a țării noastre”.

Politicianul a menţionat că sunt şapte luni de când este condamnat la tăcere şi şapte luni „în care justiția și-a închis ușile și reinventează sensul sintagmei – proces echitabil”.

Astfel, ex-premierul a reiterat că dosarul său este unul politizat şi că pledează și va pleda ca acest „proces echitabil” să fie unul public. El a declarat că va lupta până la capat ca să-şi demonstreze nevinovăția și că atunci ” istoria îi va judeca pe toţi, nu justiția de buzunar”.

Vlad Filat a fost reţinut pe 15 octombrie 2015, iar ulterior arestat. Vlad Filat este acuzat de corupere pasiva şi trafic de influenţă, după ce omul de afaceri Ilan Shor a declarat ca i-ar fi dat în ultimii ani bani şi bunuri în valoare de 250 de milioane de dolari. Filat neagă acuzaţiile, declarând că este victima unei răfuieli politice.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sapte-luni-de-la-retinerea-lui-vlad-filat-politicianul-sapte-luni-in-care-justitia-si-a-inchis-usile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19