Select your Top Menu from wp menus

Astăzi s-a constituit Partidul Acţiune şi Solidaritate

Astăzi a fost constituit Partidul Acţiune şi Solidaritate.  Decizia a fost votată în mod unanim de reprezentanţii structurilor teritoriale, înfiinţate anterior.

Prima structura teritorială a formaţiunii a fost constituită în luna martie la Orhei. De atunci, au fost constituite 20 de organizaţii în raioanele republicii, fiind depuse cca 7000 de cereri de aderare.

Formaţiunea, iniţiatoarea căreia este fosta ministră a educaţiei Maia Sandu, a anunţat că va avea o doctrină social-liberală, îşi propune să contribuie la implementarea reală a reformelor şi luptei cu corupţia în Republica Moldova.
Tot astăzi urmează a fi aleasă conducerea formaţiunii, care va deţine funcţiile timp de un an şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale din octombrie curent.

După şedinţa de astăzi, partidul va depune documentele la Ministerul Justiţiei pentru a fi înregistrat.

 

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/astazi-s-a-constituit-partidul-actiune-si-solidaritate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19