Select your Top Menu from wp menus

Femeie din Bulăieşti – condamnată la închisoare pentru vătămare corporală gravă, soldată cu deces

Judecatoria Orhei

O femeie din satul Bulăieşti  a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru că a înjunghiat cu cuţitul un bărbat din aceeaşi localitate, iar ulterior victima a decedat.

Incidentul s-a produs la în  ianuarie curent. Femeia, împreună cu concubinul săuşi alte  persoane au chefui, Apoi,  în urma altercaţiei cu unul din meseni, i-a înfipt acestuia  de 7 ori un cuţit în picior. Bărbatul a fost transportat la spital, dar din cauza hemoragiei externe intense a decedat.
Drept circumstanţe atenuante instanţa a stabilit faptul căinţei sincere a femeiei, dar şi faptul că aceasta are două fetiţe de 3 şi 7 ani, respectiv.

Pentru vătămare corporală gravă, soldată cu deces,  Judecătoria Orhei a condamnat-o pe  femeie la 8 ani de închisoare în penitenciar de tip închis .

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/femeie-din-bulaiesti-condamnata-la-inchisoare-pentru-vatamare-corporala-grava-soldata-cu-deces/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19