Select your Top Menu from wp menus

Peste 400 de protestatari au fost arestati la Capitoliul SUA

Peste 400 de protestatari au fost arestati luni dupa organizarea unei demonstratii ilegale la Capitoliul Statelor Unite contra influentei banilor in politica si cerand extinderea drepturilor de vot, a anuntat Politia Capitoliului din Washington, informeaza agentiile DPA si Reuters.

Demonstratia a avut loc „pentru a cere Congresului sa ia masuri imediate pentru a pune capat marii coruptii din politica noastra si a asigura alegeri libere si corecte in care fiecare american are o voce egala”, a declarat Primavara Democratiei, grupul care a organizat protestul, pe website-ul sau, citeaza Agerpres.

Cei mai multi protestatari au fost retinuti pentru „miscare sub presiune, obstructionare si debandada”, a precizat Politia Capitoliului SUA intr-un comunicat. Protestatarii din grupul Primavara Democratiei s-au adunat pe Dealul Capitoliului purtand pancarte pe care scria „Recastigati-va increderea noastra”, „Curatati politica de marile sume de bani” si „Protejati drepturile de vot”, noteaza DPA.

Fotografii si inregistrari video postate pe social media i-au aratat pe manifestanti organizand un sit-in pe treptele cladirii Capitoliului din Washington. Politia i-a escortat pe multi dintre protestatari cu catuse de plastic la maini, inclusiv o femeie imbracata ca Statuia Libertatii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-400-de-protestatari-au-fost-arestati-la-capitoliul-sua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19